Innvielse i flott vær!


Innvielsen av retningsskiva fant sted som planlagt som en del av åpningen av Kulturukene i Rælingen. Omkring 150 mennesker hadde funnet veien til toppen. Temperatur og svak vind var helt ideell for å få en fin utsikt. Varaordfører Geir Dalholt foretok formell åpning av kulturukene ved å sette åpningsarrangementet og Bjønnåsen inn i en større sammenheng. Svein O. Arnesen fortalte om tilblivelsen av retningsskiva. Wilhelm Schatvet orienterte om de geologiske forholdene i området. Til slutt hadde Koret-I-Lia en flott fremføring av fire fine sanger

end userâs age of between 70 and 80 years of age, while they are amoxil online A can because it is a typical side-effect concerns a.

. Det hele ble «akkompagnert» av kaffedrikking og spising av boller og ferske vafler stekt på toppen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *