Relansering av nettside

Ill. revBjønnåsens venner relanserer og fremstår omtrent som før, men med flere muligheter for kommunikasjon med – og mellom – besøkende, samt innspill til oss som vedlikeholder fasilitetene på Bjønnåsen og dette nettstedet.

Leser du dette kort tid etter at dette er skrevet vil du sannsynligvis oppdage at siden er noe ufullstendig. Hvis det ikke lenger er 2007 når du leser dette og du finner mangler setter vi pris på om du gir oss beskjed. Har du forslag til forbedringer eller er det noe du savner er vi også glad for å motta innspill.

Vi håper du gleder deg over retningsskive, benker og andre fasiliter på Bjønnåsen og legger turen innom her når du ikke befinner deg på toppen.

Hilsen Bjønnåsens venner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *